MISLETOE = TONGEN en ROCKSLAG FINALEPLEK = BINNEN!

WOW! Rockslag speelde zich af bij een toenemend troebele hemel want bier was nodig om vuur te blussen. Muziek is geen competitie maar het leven is een bandwedstrijd. Jullie, vrienden van de drieonenigheid, kwamen bij bosjes langs! Dus we omhelsden het idee maar dat we weer moesten orgaandoneren. Respectievelijk een vingertopje, anderhalve stemband en een volledig lichaam werden het. Uiteraard koos de jury niet voor ons, maar van jullie kregen we SPEEJLUH en veel stemmen. Hoe dat een finaleplek in Rockslag waard is: vraag dat aan de koe die een haas ving. Maar het is zo.

The battle has only just begun. Tot in Gorinchem in Feb, maar natuurlijk eerst nog tot in Utrecht in Jan! Check die SHOWS.

THANKS ALLEMAAL!
en THANKS Jaap Slob aka The Real Chad Kroeger voor de snaps:

 

IMG_0830.JPG

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s