SKETCHY A_RTSYNESS

Ziehier enkele logo-schetsen van de A_men ontwerpafdeling die het niet zijn geworden. Het was voor de ontwerpers een barre uitdaging om met een voor de band acceptabel ontwerp binnen de filosofie ‘Wie A zegt, moet ook underscore men zeggen’ op de proppen te komen. De underscore in het geheel is een beetje als Schrödingers kat, maar dan meer in de zin dat het aanwezig is, of niet. Dood of levend was helaas niet van toepassing, kwamen wij na enig onderzoek achter. Het is immers een leesteken.

2 Comments

  1. ik. vint de log o mooi kan ik de op mijn muur laten sgilderen liefst voor niet te duur nou ik hoor t wel gr dylanO givani

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s