AAAA_WESOME BEGIN VAN TWEEDUIZENDA_CHTTIEN!!

Gisteravond onze tweede gig op SLIM in Lift, IT WAS A BLA_ST! Ondanks snotgluipende griepschurftige grafconditie A_LLES gegeven! Fuck it! Kleine opkomst, maar toffe respons en veel energie terug gekregen van ál die gekke lieve rare leuke mensen! Much love! In de live merchandise-pop-up-sweatshop hebben we enkele helden nog mooier gemaakt dan ze al waren. Nogmaals een dikke smeuïge pakkerd voor iedereen die is komen opdagen, SLIM en alle vrijwilligers, en natuurlijk Arie de Barbaar van de Subtielloos!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s