WE JUST HA_CKED YOUR LIFE

Dat ding waar je nu naar kijkt, dat kastje. Dat doet z’n uiterste best om zo snel mogelijk allerlei hersenwasmiddelen in je hoofd te soppen. A_MEN spuiten je oren uit en dweilen de kraan van je gedachten weer open. Het doet even pijn, maar je went vanzelf: vanaf nu is er geen ‘I’ meer, enkel een A_. Dag individualisme, dag egocentrisme. De krant schreef er al over. Maar die was z’n geloofwaardigheid al lang kwijt. Ga je een waarheid zoeken in de media, of koop je beter een lot? Nou knock knock, de waarheid tikt al op je schouder, dus hoop maar dat je nog wat mazzel over hebt. En app jezelf even dat je vandaag wat later thuiskomt…
HackedYourLife

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s