MISSCHIEN IS HET VOORBIJ VOORDA_T HET PIJN DOET

In de duisterste krochten van zijn eigen onderbuik woont Spillebeen on Acid. ‘This side up’ stickers ten spijt: niemand kent zijn gezicht, waarschijnlijk omdat ze aan de verkeerde kant zoeken. Veelvermoedende en nimmer slapende A_MEN vielen ten prooi en  kregen een remix te verduren waar honden in handtassen geen kaviaar van lusten.

Het nooit-gepubliceerde Fuck It, origineel een al enigszins opruiende ver(mu)ziekelijking van ongerichte driften, was al niet hetzelfde en zal ook nooit meer hetzelfde zijn. De remix daarentegen, die luidspreekt voor zichzelf. Op 241 BPM is er de kans dat het voorbij is voor ‘ie pijn doet…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s